Kırşehir’de yerel bal üretiminin geleceğini doğrudan ilgilendiren önemli bir görüşme gerçekleşti. Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Raşit Umucu ve birlik üyeleriyle Kır-Köy’de bir araya gelerek Kırk Ahi Bal’ın marka değerinin artırılmasına yönelik değerlendirmelerde bulundu. Görüşmede, arıcılığın Kırşehir’deki ekonomik ve kültürel rolü, üretim kapasitesinin geliştirilmesi ve markalaşma sürecine dair stratejiler ele alındı.

Başkan Ekicioğlu, Kır Köy’de Arıcılarla Buluştu3

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Raşit Umucu ve birlik üyeleriyle Kır-Köy’de bir araya geldi. Toplantıda, Kırk Ahi Bal’ın marka değerinin oluşturulması ve tanıtımının artırılması için izlenecek yol haritası masaya yatırıldı.

Başkan Ekicioğlu, Kır Köy’de Arıcılarla Buluştu1

BAŞKAN EKİCİOĞLU’NDAN ARICILARA ÖVGÜ

Görüşme sırasında Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu, arıcıların yürüttüğü çalışmalara dikkat çekerek, “Kırk Ahi Bal’ın marka değerinin oluşturulması noktasında yapmış oldukları çalışmalarından dolayı, arı yetiştiricilerimizi kutluyorum” dedi.

Başkan Ekicioğlu, Kırşehir’de yerel üretimin güçlendirilmesinin önemine vurgu yaptı.

Başkan Ekicioğlu, Kır Köy’de Arıcılarla Buluştu

Kırşehir’de yürütülen çalışmaların, sadece bal üretimini desteklemekle kalmayıp, aynı zamanda yerel ekonomiyi güçlendirmeye ve Kırşehir’in ulusal düzeyde tanıtımına katkı sağlamaya yönelik olduğu vurgulandı. Kırk Ahi Bal’ın marka değerinin artırılmasıyla birlikte bölgesel kalkınmanın hızlanması hedefleniyor.

Türk Eğitim-Sen’den sert açıklama
Türk Eğitim-Sen’den sert açıklama
İçeriği Görüntüle


Muhabir: AYNUR BAYRAK